20 Şubat 2007

onun boynunda, benim kafada...

Bugun, cok mu sevimli, cok mu iyi yurekli, cok mu cocuk, yoksa cok mu yapmacik oldugunu kestiremedigim, yine de hoslandigimi dusundugum, ben yasinda cocugu olan hanfendi biriyle, grup halinde yemege gittik. o giyinirken sari lüle saclarinin arkasinda birkac tane tirnak gordum.
evet, tirnak.
hııııığğğytt o ne be...
bi döndü, boynunda bi tilki. amanın, durun durun bisii yapmaz, ben aliveriim diyecek oldum ama baktim o zavalli coktan diyarlarimizi terk etmis.
ıııı, o ne pardon, tilki mi
ayyy evet, ben cok seviyorum onu canim benim dedi ve cansiz yuzunden optu
o optu ben baktim
o bi daha optu ben bakakaldim.
tirnaklarini kesmeyi unutmussunuz cok uzamis dedim, ne diyecegimi bilemedim. ne diycem.. ama yuzumden okunan ruh halinden eminim. ölü yaa. hadi astın oraya ama bi de ne öpüyosun ki. sıkıysa canlısını al as boynuna da onu öp.. artık kim kimi öperse.
bi garip ruh hali di mi. hangimizinki, artik size birakiyorum yorumu.
eskiden kedisi varmis, cok severmis. onun olumunun ve arkasindan duyulan kederin detaylarini dinledim.
bu da benim diger yavrum dedi.
ama,
bi garip ruh hali di mi.
cansiz bisii, boyna asilmak icin oldurulmus yabani bi canli.
buralarda yemek aramaya ciktigi icin sık sık karsilastigimiz, bahcemizde gezinen...denizle pencereden opucuk gonderdigimiz.

mesela beni oldurup boynuna assa teknik olarak, ne farki var ki.
kellemin bedava, derimin tuysuz olma gercekleri disinda, (ehehe, ııııı, nispeten diyelim)
takmissin boynuna bi ölü canlı.
ve çok seviyosun
ve öpüyosun.
kim beni boynuna takar ki.
yok mu ulannnnn bi mert.




13 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

çok iğrenç :(( nasıl bi insan kedisi için ağlayıp , lüks ve anlamsız bir zevk için öldürülmüş güzelim bir hayvanı boynuna geçirir ya...ben asla anlayamıyorum böyle tipleri...iyi ki benim karşıma çıkmamış öyle bi şey mekanı falan terk ederdim heralde ya da kötü bakışlarımı gizleyemezdim...yazın boyunca beni tek gülümseten şey, senin yüzünde belirdiğini düşündüğüm ifadenin gözümün önüne gelmesi oldu...çoban tırnakları görür, gözleri hafiften büyür, dudaklar kıvrılmamak için zor tutarlar kendini, sonra tutamayıp hafif kıvrılırlar ve o muzip ses tonuyla dökerler içlerindekini: "tırnaklarını kesmeyi unutmuşsunuz" :)

Andy_Dufresne dedi ki...

Böyle tipler öldüklerinde içlerini doldurup bir müzeye koymak lazım tabi omuzlarındaki kürklerle beraber. Sonra bir otobüs dolusu ilkokul öğrencisini o müzeye götürüp "bakın işte hep anlattığımız ilkel canlılar bunlar, ilk insanların soğuktan korunmak için yaptığını bu yaratıkcıklar hava atmak için yapıyolardı,o yüzden bunlara vahşilerde denir.Modern çağ insanı ipliği keşfetti artık daha zekiyiz , Sakın onlar kadar vahşi ve ahmak olmayın " demek lazım.İğrençç nefret ediyorum ahmakça zevkleri olanlardan. Tırnak espside süpermiş gerçekten :)) O mekanda olmak isterdim doğrusu, düet yaparak aşağılardık kadını :))

jasmingreentea dedi ki...

nekrofil idi zahir bu zat. kürkünü ay yavrııım diye öpüp seveni de hiç görmedim-duymadım. güzelim hayvanın böyle basit bir zevk için öldürülmesi bir tür tuhaflık, ama cesedi öpüp sevip bir nevi "evcil hayvanı" yerine koymak daha başka bişi. kedinin başına ne geldi demiştin?

kecilerin cobani dedi ki...

evet, gozlerim buyudu ama dudaklarim kivrilmadi. cok bos bulundum, boyle bi goruntu gormem zannediyodum. tirnak cumlesi sirasinda kadina aval aval ve dik dik baktigimi hatirliyorum. uygun biri olsaydi utanir ve bisi diyemezdi belki.
herkes guldu ama ben espri mahiyetinde soylemedigim icin bi silkindim kendime geldim. kadin bana bakiyodu ve ben birsey soyleyecek gibi agzimi acmistim, birsey soylemem gerekiyodu. ay cok cici diyecek halim olmadigi icin bu laf cikti. en uygunu yani. :-)
gelmis 60 yasina, neyin kavgasini yapacaksin, ne sooliceksin.
ama andy, sana bi duet borcum olsun..sen ti sesi cikarabiliyodun di mi.
cay, kediyi boyna asip gelmesi yakindir diye korkuyorum.

Andy_Dufresne dedi ki...

evet tiiiii :)

weiss und schwarz dedi ki...

mrb:) aslında Dufresne'nin linklerinde görüp, yeteneğinizi merak ederek, burda buldum kendimi. Olay o kadar abuk ki, hikayenin fantastik olduğunu düşündürdü. yazık...

kecilerin cobani dedi ki...

weissundschwarz, merhaba,
ve ne yazik ki yok oyle bi yetenek, andy beni taltif etmis cok.
hakkaten fiction di mi. hele bi de tirnaklari gorsen.
...o tirnaklar ruyama girer bigun, normal ruya gormeye basladigimda..
hay allaam ya..

Andy_Dufresne dedi ki...

Ben "taltif" ne demek bilmiyorum ki yapıyım :)

weiss und schwarz dedi ki...

mrb;) ne demek, amatör biri olarak feyz almak niyetindeyim.

p.s. : dufresne bilmiyor olsa da muhakkak öğrenmiştir anlamını ama yine de ben eklemek istedim

Taltif; takdirin mütemmim cüzüdür :p :))

kecilerin cobani dedi ki...

w+s, evet cok guzel tanim, oyledir di mi.
andy, ben eski turkce duydugum kelimelerin once sessiz harflerine bakiyorum. ordan bi ipucu geliyor mutlaka.
taltif iltifat
mutemmim tamam
cüz züc
burda goruldugu gibi bu basparmak kurali heryerde olmuyor.

Andy_Dufresne dedi ki...

iyi yapmışım o zaman ellerime sağlık :)

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

hmmm ben hala buralardayım, tamam bu blog çok komik ama, bu kadar da olmaz ki saat sabahın üç buçuğu olmuş ben yan odadakiler uyanmasın diye mecburen tek elimle ağzımı tek elimle burnumu tıkayaraktan gülmemeye çalışıyorum. fakat beceremiyorum. valla şimdi kalkıp ağzıma edecekler. ay daha yorumları okuycam...

kecilerin cobani dedi ki...

nynym, (oteki turlu isim gibi olmuyo ki),
eheheee, harika, cok sevindim. yalniz, bi elinle agzini bi elinle burnunu kapatmaya devam edersen okşijensiz kalirsin, aman diyim...