15 Mayıs 2007

Çivi çıktı bi kere..

Birşeyler oldu bana, homeostasisim bozuldu. (lise psikoloji dersinden hatırlayan var mı bu lafı? işte ben hatırlıyorum, enteldantel durumlarından değil, bi kelime çakıldı mı çıkmıyo). İçime kırkayak girmiş gibi herşeye gülmeye başladım desem pek gerçekçi olmayacak, girse ağlarım herhalde. (gerçi gerçek homeostasis bu değil ama ben mecaz yapacaktım.)
Bugüne magazin haberleriyle başladım. Yoort bugün iş seyahati için uçağı geç bulunca günlük gazetenin eki bana kaldı. Aslı nerde onu hala bilmiyorum, henüz okumuş değilim. Çok güzel bu ek ya, kek gibi mübarek, sabah kahvaltı çerezi. Mesela kendini san'atçı sanan bir şarkıcımız kendini kimbilir ne sanan başka bir şarkıcımıza 'gelirsem oraya ağzına mikrofonu sokarım' demiş. Bohohihihih, sabah sabah, hayır sabah sabah dememiş, ben sabah sabah okumuşum. Ağzına demiş ama aferin, terbiyesini bozmamış.
Bi de başka bi genç model bağyan, şarap içmesini bilen (herhalde burnunu kadehe sokması yeterli olur han(m)fendiye), sofistike (fistike de olur), kendine bi ama sadece bi çocuk verecehhh, kendisiyle tenis oynayabilecek, çok işi olup kendisine bulaşmayacak bir beyle izdivaç düşünüyormuş. Ağşamınan oturup kendisine iletilen listeyi kemiriyordur herhalde.
Bugünlerdeki kıkır vaziyetimden deniz de nasibini aldı herhalde, sabaha karşı 5'te kahkahalarla gülüyodu rüyasında. Sorduk sabah, bet bet 'Hatıllamıyolum' diye çıkıştı.
Yan komşu arka bahçesinde kod farkı var diye yerin altına korkunç bi oda bi tuatet (tuvalet) bi ek yaptırmıştı (yeraltı stüdyosu şekkerriiim, -bunu demisti bi ara bana). Baktık orayı kiraya vermiş. Nıhhıha, henihihhehe, (Kiraya veren teyze, eski bakan karısı ve erzurum aşiretlerinden birinin kızı, istanbulda bi yalısı, bi villası, bi dairesi, ankarada bi oteli, memlekette toprakları, kimbilir bana söylemediği nerelerde neyi olan bi insan, kira gelirine ihtiyaç duymuş olması beni çok mütehassıs etti, biraz kısır yapiim de veriiim zavallılara diye içimden geçirtildim. Eski kavanozlarımızı da yıkayıp kendilerine vericem, turşu murşu için ihtiyaçları olur falan.)
Hemi de teyzeler yokken bu genç bağyan, erkek arkadaşıyla birlikte, sallanan koltukta sarmaş dolaş sallanıyor. Sallanmayan koltukta sallanmaları da mümkündür, yarebbim, görmedik henüz, görmeyelim de işallahhh. Arada bir de denizi görmek için bizim bahçeye sarkıtıyor bedenini kız. Çok komik di mi? Yaa, heehehe, biz de çatlıyoruz gülmekten.
Annemin beli tutuk, babamın dizi sakat. Yoordum yok, yemeye. Deniz sıkılıyo artık galiba. Ben evden çalışayım mı, eve mi bakiim, denize mi, annemlere mi bakiiim yoksa hem bizimkilere, hem denize, hem eve bakıp hemi de çalışayım mı yoksa yoksa yoksa baygın numarası yapıp yatağımda mı yatayım bilmiyorum. Deniz parmağını gözüme sokup beni zıplatana kadar yatabilirim. Yapabilirim.

Nıhıhahahahahahah...

11 yorum:

Andy_Dufresne dedi ki...

Teyze orayı usame bin ladin'e kiraya vermek için yaptırdı galiba, ancak bu adam ona yeterli parayı öder kiracı olmak için :))) Benimde öyle bir akrabam var. Evlerinin sayısını kendide bilmiyo ama kızından kira alıyo :))) bu arada b harfi joker akraba'dan akbaba türüyo....ne ilginç dimi :))

Ali Kayhan dedi ki...

Çok eğlencelik bir yazı olmuş.

Kız bahçeye sarkma suretiyle çok rahatsız ederse tel ördürüp verin 220 volt şehir cer(e)yanını. Kız muhtemelen önce inanmayacaktır böyle bir şey yaptığınıza. Acı gerçekle karşılaşıp dansına başlayınca da koltuksuz halde dahi sallabildiği için kutlar, şampanyalar patlatırsınız. Erkek arkadaşını sakinleştirirsiniz.

:)

Ama teyze kirayı kimden alır değil mi? Çok utandım şimdi kendimden.

Elif Derviş dedi ki...

Homeo ne???? Bize öyle bi şey öğretmemişlerdi valla...

Bu magazin zımbırtıları beni artık güldürmekten çok geriyo, hele bi de seslerini yükseltip birbirlerine cırlamıyolar mı.....nayııııııırrr moduna girip kendimi kanalı çevirivermiş buluyorum...ama o "ağzına sokarım" hadisesini ben de dün TVde gördüm, epey komikti cidden :)

Çobaaaağğğnn bizim de otelimiz, hanlarımız katlarımız yatlarımız ve de toprahlarımız vaaaaarr ...yani bize de kısır getirebilirsin hihihihi ama kavano za gerek yok, ben bizdekileri toplayıp kayınvalideye verdim geçenlerde ne o öyle her yerde şangıur şungur aaaaa

Deniz sıkılıyo artık madem, yuvaya versen onu sen de össkürlüğünü ilan edip ister çalışsan ister yan gelip yatsan evde olmayo mu? :D

Ay senin şımarıklığın bana bulaştı valla (yoksa çok ciddiyimdir ben ehem ehem!!) Seviyom ben seni yaw, çok komiksin hihihihihi Hem Deniz hem de Yoort kıymetini bilsinler valla, böyle çıtır eş, böyle komik anne nerden bulacaklar hımm??

kecilerin cobani dedi ki...

yok ya andy, yer altında köhne bi oda bi tuvalet biyer. evin kendisi iyi kira ediyo gerci, yakinda kendisi cati katina tasinip alt katlara da kiraci alabilir. Du bi koşu gidip söölim. eğlence çıkar bize de..
lkyhn, cok canisin.nıhıhhıhaha.. bayildim bu planina.
delicim, ben de seni cok seviyom, ama is baska ask baska. once tapulari gorelim. (yav'daki v'n kişilik bölünmesi yaşamış veya vibrasyona girmiş, iki tane yanyana dubluve gibi gorunuyo. olamaz.. :-)))

kecilerin cobani dedi ki...

andy, oole bi sarki yok muydu, akraba akbaba?

Elif Derviş dedi ki...

sen gözlerini bi kontrol ettir anacım benim yazımda yanyana iki dublöve falan yok, sadece bi tane var :))

weiss und schwarz dedi ki...

siz çok eğlenceli birisiniz onu anladık kızınız da öyle peki çevredeki komşular? bu bi tesadüf mü yoksa onları böyle yapmak ya da görmek,göstermek size mi bağlı...acaba sizde potansiyel olunca bu türler yaklaşınca seçilik mi devreye giriyor yaksa bir dönüşüm mü söz konusu...her neyse,kimdeyse,neyse ne güzelmiş...

kecilerin cobani dedi ki...

deli, iki tane yanyana lafından sonra virgul koyarsan.... ben farkettigim zaman post edilmisti bile pire yuzunden yorgan yakmiim demistim, bi daha yakarim. :-))))
w&s, komik filtreyi takinca komik gorunuyo herkes ama ben onu, kafama huni, elime sozluk, gozume gozluk raddesine gelince takmaya basliyorum ki, geri kalan yani zamanin %90'ı hiç de eğlenceli gelmiyorlar adama. :-)

miso dedi ki...

Hmm, sayın çoban, sizin kristal çizilmiş olmasın sakın? Bilemiyorum sonushta. Yalnız bu tür durumlardan çocuğa tikkat ediyoruz, ileride "beni sen böyle yaptın" gibi suçlamaları bertaraf etmenin tek yolu NORMAL yetiştirmek. (Denizi kıza sevdirme, biz sevelim, öpelim koklayalım)
imza: mürebbiye marruu

kecilerin cobani dedi ki...

bi, pardon, ben, yani,
miso ya, kristal derken? hangi kiristal? çizilen çok taraf var da kristal hangi cenabımıza düşüyo acep? (yani, düşündüğüm yerse, kristal'e layik gordugun icin cok tesekkur ederim)
degilse, ben hakkaten anlamadı, siz türk?
normal olcak normaaal, kizi gormedim iki gundur, gorunce de sağ kaşımı kaldırıyorum bişi demeden geciyo korkuttum onu. :-)))

Andy_Dufresne dedi ki...

evet öyle bir şarkıvar ve nil karaibrahimgilhatemioğullarıyersizyurtsuzgiler adında bir şarkıcımıza ait :) soyadını doğru yazdığımdan emin değilim ama uzunca bişeydi :)