22 Mayıs 2007

Sempazomyum (Sempatik Zomların yemeğe Yumulma Partisi)

Katılanlar:
1. Adı: Deli
Soyadı: Köşe
2. Adı: Miso
Soyadı: Marrruu
3. Adı: Andy
Soyadı: Dufresne (doo-FRAYN)
4. Adı: Çoban
Soyadı: Keçi

Şimdii, en hızlı tabanca çeken benim. En çekesi de benim zaten.
Bu sempozyum, bira çekerken biranın yapımının ne kadar meşakkatli olduğundan, dolayısıyla yaşasın efes nidalarından, enikonu bıdırbıdıra, ordan da hapıl hupul yemeğe dayalı bi sempozyumdur. Alınan hiçbir karar olmamakla birlikte muhabbetin güzeli olmuştur.
Altın, olmadı gümüş günü yapalım diyorum.
Andy; (dufreyn, evet. Bi kere daha baktığımı itiraf edeyim. Ama frenkçeyle alakası yok.) güzel, sakin, alttan alttan matrak insan. Deli: kirli çamaşır kraliçesi, kocagöbük, canımız. Miso: cin insan, komik, taklit kraliçesi.
Dufreeyyyyn kime benziyo diye çatla dur.
Bi tane bile fotoğraf çekme, iç dur.
Deniz uyuyo diye evden sessiz sessiz geç dur.
Dedikodu yap, çime basın diyip dur, kum havuzunu terfi ettir, smirnoff north'u buzdolabına kitle, konuş da konuş. Bi de anneyle 3 kere konuş, sonra pdeliyi denize götür, denizi öp dur. On kere seni seviyorum de.
En son yazdığım, sapkın bi durum bu.
Hadi bi daaa

edit: bi dakka galba oldu, Skeet Ulrich'e benziyor olabilir, biraz daha. As good as it gets ve Scream'den hatırladığım çocuk. Hmm evet, evet.

11 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Güsel çobaaann, cici çobaaaan,komik çobaaaan, hamarat çobaaaann, yardımsever ve iyi kalpli çobaaaaann...seni çok seviyorum ben yaaaa (hişşşt şımarma) Eline koluna sağlık canımcım :)) Bence de "hadi bi daha" :D

Not: Deniz'e doyamadım yaaaa ben bugün..Yani Deniz söz konusu olduğunda bi doyum noktası söz konusu mudur bilmiyorum, ama yine de belirteyim dedim. "Aaah eski güzel günler" :D

kecilerin cobani dedi ki...

neihiihi:-)) (tavadaki tereyağı efekti)

miso dedi ki...

Sevgili çoban

İnanır mısın bilmem, ama pek sevaba geçtin bugün, bilmiş olasın. Hem de benim kontenjanımdan. (he he) Bir de tabi uzundur kimseyi bu kadar çabuk beğenip, bu kadar hayran olmamıştım, pek iyi geldi yemeklerin ve pek iyi geldin sen. (Cümle doğru, bir daha oku)

O sofra tez zamanda bir daha kurula, ama bu sefer bu iş bizde ya da annemlerin bahçesinde yapıla.

Deniz'i göreydik iyiydi, ama sıpa olsaydı 2 kelime konuşabilir miydik, bilmem. Zira Ilgaz makineli tüfenk gibi. Bir dahakine onu da sevelim ama. (Domestik, birasız ortamlarda)

marruu

Andy_Dufresne dedi ki...

Hayatımde bir kez olsun kimse beni olduğum gibi sevmeyecek mi yaa ,herkes birine benzetiyo beni :)) Bi keresinde kızlayda bir teyze boynuma sarılıyodu suatcımmmm diye ama baktıki sarılamıyo ( boyu yetmedi) anladı o olmadığımı, herzamanki suat sarılma hizası benim boyunu geçmeyince vazgeçti. Yüz hatları tuttu ama boydan yırttım :)

Bu arada smirnoff soğuyadursun, malum önümüz yaz, ODTÜ kapalı, özel derste yok ve içimizde hamile de olmayak, şahsen ben kalmayı düşünmüyorum en azından :))) Herşey için tekrar teşekkürler, ellerine sağlık.

Elif Derviş dedi ki...

Çok komikmiş Suatçıım olayı :)))))))

kecilerin cobani dedi ki...

miso, miso, karşılıklı :-) Denizle Ilgaz çiftetelli oynarken biz yine de birer bira içebiliriz (o da domestik bi ortam olur)
suat, aşkolsun. Benziyor olabilirsin ama ben o benzediğin adamı seni sevdiğimizden daha fazla seviyor olduğumuzu zannetmiyorum. Hamile ve doğum muhabbetine de bu kadar yürekten katılan başka bir bey tanımıyorum ben, hani sanki elinde olsa doğuracan, bin yaşa.

Andy_Dufresne dedi ki...

Aslında ortamda nekadar hamile varsa bu okadar bira artacak demektir, o halde basit bit hacim integrali yaparsak 2 hamile , 2 kat daha fazla bira demektir :) Acaba hanginizi gaza getirsek ? :)))

Elif Derviş dedi ki...

hahahahahahahaha valla ben yırttım kızlar, siz aranızda karar verin :))) ay hiç güleceğim yoktu bvalla dufresne helal olsun :D

kecilerin cobani dedi ki...

suat, bana bulaşmazsan sana kontenjanın 2 katı kadar bira vereceeeme söz veriyorum. kıtlık ortamlarında bir birayı bile paylaşmam söz konusu olabilir.

kecilerin cobani dedi ki...

ay, yani demek istiyorum ki, bu konuda bira rüşveti caizdir. geriye kalıyo miso, ama hiç şansın olduğunu sanmıyorum.
ıı, 2/3.ayında falan bi hamile arkadaş arıyoruz çetemize. lüften!

Andy_Dufresne dedi ki...

Çobak bak K.Delisi'nin bu Suat olayını kaçırmaması iyi oldu, seni Suat kim ? sorusundan kurtardı :)))

Evet bencede hiç şansım yok, onun hamile kalması benim kalmamdan daha zor bi ihtimal :)))

Bu arada şu bahsi geçen kontenjanım ne kadar? öğrenebilirmiyim :)