12 Eylül 2007

Dölllttt


Olmuş..
Kılkını da görür müyüm aceba? Görmesem de şimdiden hissedebiliyorum. Tüm parti boyunca sfenks gibi oturup etraftan hörmet bekledi. Çok mağrur, çok ağırbaşlı bir havası vardı. Pek Deniz'e benzetemedim Deniz'i. Grace Kelly'ye daha çok benzettim. Kuzgun durumlarından...


Arda da buymuş. Aha tam aşağıda..Kameraya bakan... Hmm. Şimdiden kaynana halimi içimde kıpır kıpır hissedebiliyorum. Yalebbim!.



PS: Ilgaz'ı çok seviyolum. Misoooo duy beni!

15 yorum:

evinkedisi dedi ki...

Hemen ilk yorumu kapayım :) Bence de Grace Kelly'den bir farkı yok ama bende acayip bir fark var, kimsenin bebesine " Canımmm!" yapamayan, takılan ben, seninkine bittim :) Yeni yaşımız hayırlı uğurlu olsun, kırkında da anasına blogda yazma gayreti ve kuvveti versin :)

Hemen konuyla bağlantılı, kendi bloğumda da sorduğum soru, bu elli fotoyu bir araya yapıştırma işi sanırım Photoshop marifeti, değil mi? Ve gittim :)

kecilerin cobani dedi ki...

evinkedisi, :-) tesekkur ederim. 40 sene sonra? ben? nııı. galiba -yasiyor olursam sayet- ayaklarimi uzatip agzimdan salyalar cikararak duvarlara bakmaktan baska bisii yapamam o yasta. olsun.
yok photoshop marifeti diil, cok daha kolay bi zimbirti picasa!

Elif Derviş dedi ki...

yaaaa çok güzel benim denizcim, hiç de kuzgun durumları falan yok, resmen çok güzel işte püpüpüpü...gözlerim doldu benim..snıfff..arda biraz büyük mü ne? :)

kecilerin cobani dedi ki...

delim sen ardayi anladin mi bakiim? turunculu olan. kafasi biraz buyuk, evet.

uzay dedi ki...

ama deniz cok güzell yauuuu maşallaaaahhh diim ben sanaaa

kecilerin cobani dedi ki...

uzay :-))) tesekkur ederim, ben yaptim ehee. (simdi cok utandim iste)

Elif Derviş dedi ki...

aaa turunculu mu?? ben hemen yanındaki sanmıştım puhaa

evinkedisi dedi ki...

Evet, herkes Picasa diyor, o program kendini bana bir şekilde keşfettirdi ama bu bölümü bir türlü keşfedilmeme yolunda inat etti duruyor. Neyse, kalan zamanımda yine bakınıcam. Teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Tü tü tü tü maşallah...
Daha nice nice yaşlara...
Çok özendim, benim kızlar da bööle fıstık olurlar mı acep?
Hem güzel hem de çok güzel poz veriyor Deniz. Kolajdaki fotoların herbiri birbirinden güzel. E fotoları çekenin de hakkını yememek lazım, biliyor işi.

Elif Derviş dedi ki...

kakancım sööleme böle şeyler şımarıyo sonra

kecilerin cobani dedi ki...

yok söyle ağaçkakan, söyle bakma deliye. cok tesekkur ederim. :)

miso dedi ki...

Çobancım,
Abi deli misin? Tipler kırkına geldiğinde biz kocaları eve kapatmış, dultur'lara katılıyor olacağız. Ben İtalya derim, tecrübeli bağyanlara bayılıyormuş oradaki gançler. (eheh) Salya malya kabusları görme, fıstık gibi olacağız o zaman. (geçkin fıstıklar)

Deniz'de de gözüm var ama hiç çaktırmıyorum Ilgaz'a. Kendi göremezse zaten angusun teki demektir.

marruu

elektra dedi ki...

sefkili deniz arkadaşım; anneniz çoban yazmış, habelim oldu. yeni yaşınız kutlu olsun. afedelsin ama, sefkilini senin küselliğinin yanına hiç yakıştılamadım. bakınız ılgaz bey çokk yakışıklı. bence bir daha düşününüz. sizi o güsel yanaklalınısdan çok öpüyorum. nice yıllara diyorum.

jasmingreentea dedi ki...

denizimin doğumgününü kutlayamadım geçen hafa ülke sınırları dışında olmam vesilesiyle. kendisinin bugüne dek gördüğüm enn güzel velet olduğunu o kolajın ik satırında yer alan bebo hallerinde (4 sene evvel) tespit etmiş idim. hala da kendisi ilk sıradadır abartısız. ve de kaynanalığı hiç sana bırakmiyim bu arda hevesinden hemen vazgeçsin, olmamış. 4 yaş. harika. 40'ını görürüz be çoban. yani under stp görüyo olmamız lazımdır.

kecilerin cobani dedi ki...

misocum, optimizm mi diyim, hayat coşkusu mu diyim herneyse onuna hayran oldum valla. tabi beea. diyesim geldi sagol.
elektlacim, deniz sunu diyo:peki bi bakiim. tesekkul edelim.
di mi cay, di mi, goruyorrr olacaaagizz... hinff, 70li yaslar diyoruz ama... bu arada bil bakalim kolajin 6.karesinde kimin kucaanda.