13 Kasım 2007

Mimmimmimimimmm

Yazar beni mimlemiş. Özlü söz. Güzel yumurta. Bunu yazacağım.
Öncelikle bugün 5 sene aradan sonra tekrar diş hekimine gittiğimi vurgulayayım. Ben aslında dişçi derim ama gariplerim çok bozuluyorlar. Diş hekimi diycez. Tekrarlayın, diş heeekiii....
Son gittiğim amcadan sonra pek genç idi bu. Ama iyiydi. Matraktı. Bol bol sohbet ettik.
Ben acı eşiğimin, acı eşşeğimin aslında yüksek olduğunu söyledikten yaklaşık bir dakika sonra tam ortadan yediğim iğneyle biraz sarsıldım. İşin kötüsü yediğim iğneye rağmen acı yine beni sarsacak şiddetteydi. Normalmiş. İğne yapmasa kıvranıyor olurdum herhalde. Acımın olduğu gözümden yaş gelmesiyle anlaşılıyor benim, şakır şakır aktılar.
Bir yandan yağmur, bir yandan yaş. Heryer ıslak..
Bir 34 yaş dişiyle bir 32 yaş dişinin çekilmesi gerektiğine karar verdi dişoyanım, içine bade koyanım. 34 yaş dişi çünkü henüz çıkmış değil dolayısıyla cerrahi müdahaleye ihtiyaç varmış.
Bir iğne zerkedilip iki yer oyulup dolduruldu. Öğledensonra mayışıklığı geçtiği için sevdiğim filmlerden olan Don Juan de Marco eşliğinde mısır bile yedim patlatıp. Marlon Brando. Hmm nefis. Faye teyze, ıım, eee.. Conidep, hmm o da nefis. Kıyak geçtim kendime.
Hadi mimimi de yazayım, daha önce de yazmıştım ama en sevdiğim bu. Özlü mü, derin mi, hiç sanmıyorum. Ama yine de yazacağım. Tekrardan söyleyeyim, türkçeye çevirmeye ne elim ne başka bi tarafım elveriyor.....E durumuma da uygun son zamanlarda özellikle...

-A man's got to believe in something. I believe I'll have another drink. (W.C. Fields)

7 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Çubanım,
Şerefe!
Sağlığa!
:))

Andy_Dufresne dedi ki...

Geçmiş olsun, sondaki lafı sevdim. T-shirt ün ön kısmıma baskı yapıp bara gitmek lazım. Garson bardağı her alışında bidaha diye sormaz, ama t-shirt ün arkasına da " i hope, you wont ask for money " yazmak lazım, ya tutarsa :)

kecilerin cobani dedi ki...

ekmekcikizciim serefeee.
andy, para istemez de ya baska sey istersee aaaaa. dikkatli olmak lazim. bos kulvar kalmasin. )))

Elif Derviş dedi ki...

hahaha komiksin valla çoban, boş kulvar ha..hihi

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Şekerim,
Koş, Neolitik hanım bugün Colin Firth yazmış, kaçırma.:)

kecilerin cobani dedi ki...

yettiimmmm

ne yazdı ne yazamadı dedi ki...

teşekkür ederim mime katıldığın için. sevgiler:)