19 Ocak 2008

Uy anamlar!

Sabah 33.4 yaş dişim çekilsin diye bir ay önce almış olduğum randevuya gitmek gereği vardı. Denizle Yoort da beni yalnız bırakmadılar. Vakitlice çıkmayı beee-cer-diiiik. Beceremedik diycem sanılıyo di mi? He heyyy!
Hekimim devamlı güldürüyor. Espiriklerine aynı komiklikte yanıtlarım olduğunu tecrübe etmiş olduğu için, ya oyarken ya da içine bade koyarken güldürüyor ki cevap veremeyeyim.
Ama artık tele-patik olduk. Tam dişime abanmışken arkadan vıdı vıdı kulağa gelen müziği farkettim, eddie abi 'hiyyeeyyt, i'm still alive' kisminda bağırıyor. Kaşım gözüm oynadı boğaz suyum fokurdadı, 'biliyorum biliyorum mahsus koydum' deyip konuyu kapattı.
Deniz'e 'Bir ara senin dişlerine de bakalım gel de' dedi.
Deniz de 'Gelemem, ben pedodontiste gidicem' dedi.
Pedodontistin bayan olduğunu ve önceden bu konuyu konuştuğumuzu anlatıp gönül aldım.
Dişimi son anda çöpten kurtarıp cebime aldım, Deniz'e göstermek için. İki kez de anlattım prosedürü. Yüz kez de göstermek zorunda kaldım. Bi daaa bakiim, bi daaa bakiim. Yastığın altına koyucam bakiim peri meri geliyo mu yoksa kandırıldık mı?
Şuşiciye gittik ama ikimiz de şuşi yiyemedik. Ben bayılırım ama pirinç yasak. Oyuğa kaçmasın diye. Yoort da bıkmış olduğunu söyledi ki, acayip gıcık oldum. Yok o toplantı bu iş yemeği derken su-şii yiyip duruyorlarmış meğer. İnsan kalanları paket yaptırmaz mı? Evdeki de nasiplensin!
Biri damaktan olmak üzere yediğim iki iğnenin etkisi şimdi geçiyor. Iyyyggg.
Dişimle (ve erkeğimle) oynanmasından oldum olası hazzetmem zaten.
Aarıya!

8 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

abicim şablonkolik oldun bence sen :)

geçmiş olsun, öpiim geçsin mi nihehe :D

Elif Derviş dedi ki...

bence bu güzel olmuş bu arada, şablonu yani.

elektra dedi ki...

geçmiş olsun, 33.4 yaş dişleri ile gezen bir şahıs bulsam dişimi kıracağım. ne gereksiz işlevsiz bir diştir bu ya. inatla da çıkar, çıktığı gibi de çekilir. kaç milyon yıl gerekiyordu işlevsizleşen diş ve parmakların yok olması içün? bir de ben hiç suşi yemedim, ama yiyemem gibi de geliyor, yoorta da acı bence hep suşi hep suşi, ay çok sıkıcı.
sevgiler...

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Geçmiş olsun!
Diş perisi ne getirmiş?
:))

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Artık şablon konusuna değinmeyecektim.
Fekat, "Tokat Çoban Sucuğu"nu farkedince, yine susamadım.
Süper!
:))

miso dedi ki...

Ya çok geçmiş olsun. Düzelir umarım. Çabucak. Hemen! Şimdiii!!!

marruu

Elif Derviş dedi ki...

hahaha ben tokat şeysini yeni gördüm :D hay iyiliğin verilsin inşallah (passive yapıyoruz ya hani ondan şeyettim ıhaıhaıha...bu da yeni gülüşüm, eşek anırması modeli)

elektracım bu suşinin avokadlu olanı var vejetaryenler için o pek güzel oluyo valla, diğerlerini ben de pek sevmiyorum...balık dediğin şöyle güzel kızartılır da yenir ya o ne öyle pembe pembe ıykk..

kecilerin cobani dedi ki...

hiyeyt, getirin şablon ijiiciiim
bi daha elleyen noolsun delicim.
sagol elektla, pis bi dis ailesi bu, sevmiyorum ben de. şuşi için ben de öyle düşünürdüm ama galiba soya sosu yüzünden,içindeki pirinçler yüzünden, bayılıyorum. :)
ekmekcikizcim, dis perisi geldi seni bulamayinca ben de adresini verdim sana geliyor bugun yarin. :)
yaa, bi de sucuk yaptim kendimi yetmiyomus gibi. ehehe.
misocum gecti bitti diyebilmek isterdim ama ustune nurtopu gibi bi komplikasyonumuz peydahlandı, kismet artık, sagol :)
deli, yosunlu olanlar da var senin icin yaa!