30 Mayıs 2007

IndiaGolf99

Yapmam gereken işlere başladım, aferin bana. Dün neredeyse tüm gün çalıştım. Bugün de biraz tıngırdayıp biraz çalışıyorum.
Çok konsantre ben, kocca bir ses, tam o sırada, yukardan:
'India Golf doksandokuz, popoda kaka val, meydeymeydey'
Ülkü anlamaz bittabi. Bendeniz ise bayılayazdım gülmekten :
'E kakası gelmiş ülkü yaa!'
'Aaaa, heheh, gel denizcim yapalım.'

Evden çalışmanın mümkünatını siz tahmin edin bu durumda.
Bu kadar mı oyun manyağı olunur, bayılıyorum bu çocuklara! Oyun kaçırmayayım diye uyumuyor bizim bayan artık. Abime sordum, boşver uyumasın dedi. O zaten tüm tıbbi sorularıma asprin al geçer şeklinde yaklaşıyor. Onun kızı da -halayım ben :-)))- deniz gibi, belki biraz daha fazla, bi yatiim de uyiiim demeyenlerden.
Diyen var mı ben burdan sormak istiyorum.
Sanki bana yokmuş gibi geliyor.
Pazartesi sabahı görecek oyunu o... (hakikaten görecek, sanki içime doğuyo, çok eğlenecekmiş gibi..).

Not: Şu geography challenge'a takmış durumdayım. %50'nin üzerine bi kere çıktım o da şans eseri oldu galiba. Anguta döndüm, durumun hasretinde olanlar için tavsiye ederim.

16 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

indiagolf99 nedir yahu?? :)))))) bi de mayday'i nerden bilyo bu büyümüş de küçülmüş hatun :D

kecilerin cobani dedi ki...

ya yok yaa,
indiagolf99, inanilmaz ailerepliği.
film yani.

jasmingreentea dedi ki...

evet anladım ben. ileride bi gün deniz bana bi şeyler anlatacak ben de mal mal bakacağım sadece. allahtan önden başka arkadaş sormuş da bu kripto çözülmüş. töbe töbe! bu arada evet BUNLAR UYUMUYO YA! uykudan ölecek gözleri ovuşturup yerlere yatıyo, yatağa koyuyorum cin gibi...
bazen bi takım kimyasallara başvurmak gibi fikirler geçiyor kafamdan, sütüne azcık babasının rakısından karıştırmak gibi mesela... sonra sosyal hizmetler kapımıza dayanıp çocuğumu benden alacak falan (sanki Türkiye'de sosyal hizmetler var, hep amarikan filmlerinden özenti bunlar). e pardon biraz kaptırdım galiba...

Adsız dedi ki...

Sizin gibi anneler yüzünden çocuklar kendini örümcek adam sanıp balkonlardan atlıyor.
Biraz hassasiyet lütfen, bu yaşta bu şiddette film fazla değil mi?
Çocuğunuzla kitap okumak gibi aktiviteler yapsanız daha faydalı olur. Ben 7 yaşına gelen çocuğumda hep bunu denedim ve olumlu oldu.

kecilerin cobani dedi ki...

Rakı da ne güzel kimyasaldır, yaradana kurban.
:-)))

Elif Derviş dedi ki...

Anonim Bey/Hanım,
Karşınızdakini tanımadan bilmeden, çocuğunu ne kadar sağlıklı yetiştirdiğinden, her şeyi ama her şeyi çocuğuna açıklayarak nasıl muhteşem bir ilişki kurduğundan haberdar bile değilken, neden böyle ithamlarda bulunuyorsunuz ki?

kecilerin cobani dedi ki...

Kitap neydi, deli sen kesin bilirsin,
hani kalın olanlarının şööle ortasını açıp içine menekşe falan kuruttuğumuz nesnelere deniyodu di mi?

Elif Derviş dedi ki...

Kitap mı?? Ya çok emin değilim, bi bilene mi sorsak tam bir tanım vermeden acaba? Galiba böyle resim-yazı karışık olabilen, elledikçe değişik hışırtılar çıkaran, kağıttan üretilen bi şey... ama dediğim gibi, bi bilene sorsan daha iyi olur, ne de olsa ben de senin arkadaşınım, sana benzerim :))

kecilerin cobani dedi ki...

anonim,
bu yaşta (çocuğumun yaşını söylemişimdir blogda, siz de bakmışsınızdır), bu şiddette (ıı, çocuklara yönelik animasyon filminin barındırabileceği kadar şiddette diyorsunuz yani) fazla değil.
yapıyorum iyi birşeyler ya, siz müsterih olun.

Adsız dedi ki...

Sayın keçilerin çobanı,
yazdığım yazıyı biraz daha iyi değerlendirebileydiniz keşke. Bende bir anneyim. Sayfanızı dün buldum ve biraz okudum. Devamıl çocuğnuzdan bahsediyor ama gelişmesini esgeçiyorsunuz.
Ben konuda çok okurum, yaparım ve dikkat ettim, sizede tavsiyede bulundum o kadar. filmlere dikkat diyorum. kreşe gönderecekmişsiniz, belki iyi bir gelişme olur.
saygılarımla

Elif Derviş dedi ki...

Ben diyecek bir şey bulamıyorum Çoban...demicem o yüzden...

kecilerin cobani dedi ki...

Evet ama anonim, sayın diye baslayip saygiyla diye bitirseniz bile yazınızın hiçbir yerinde saygı kırıntısı dahi görmedim, ne biçim annesiniz diye başlayan bi yoruma yazacak çok bişey de yok.
kalın sağlıcakla.

Elif Derviş dedi ki...

hişşşş yazsana yeni bişiler oluuumm bekliyoruz heralde burda di mi :P

Andy_Dufresne dedi ki...

Abi bu ne ya ?? bakın süper önerim var, bu anonim ablayı yılın annesi ilan edelim çünkü çocuğu spider man gibi balkondan atlamadığı ve süper annesi ona kitap okuduğu için atom mühendisi olacak zaten. Ayrıca çocukta denenen ve olumlu olan şey neki?? çocuk muhteşem mi oldu? kurtlar vadisini açınca " değiştir anne, bu adamlar kaka " mı diyo ?zekanıza ve tarzınıza hayran kaldım (!) , hepimiz sizi elimiz patlayana kadar alkışlıyoruz..yılın annesi ANONİM

Elif Derviş dedi ki...

:)) Sakin adam Dufresne'yi bile kızdırdılar ya helal olsun valla :D

kecilerin cobani dedi ki...

aynen :-)