14 Mayıs 2007

Şu bizim anneler günü

Anne olana kadar olayı çok ciddi hatta mühim bulup anneme hediyeyi asla ihmal etmezdim. (Hala da etmem) Ama olay bana o noktadan sonra iyice saçma gelmeye başladı. Hepimiz en az bir kere düşünürüz zaten, pazar yaratma, biraz da sömürü amaçlı çabaları, bazılarımız tepkisel eylemler de geliştiririz bu özel günlere karşı.
Bana şöyle bir hissiyat çörekleniyor hep: Deniz benim gözümün dibine sevgiyle baktığı zaman, sıcacık öptüğü zaman, sarıldığı zaman, bana seni çok seviyolum dediği her bir gün bana anneler günü oluyor zaten. O özel gün gelince de bütçemize delikler eşlik ediyor, anneye, ben anneye, dayanamayız diye deniz'eee, hep hediyeler alınıyor. Bana da hep güzel anneler günü yaşattı yoğurt ve deniz. Sevgiler yollarım onlara burdan, hiç dayanamam.
Herkesin anneler günü kutlu ve mutlu olsun,
Hem de hergün inşallah.
(Deniz yanımda bıdır da bıdır, ne yazdım dönüp okuyamayacağım bile, anafikirde karışıklık yaratmamışımdır inşallah)

5 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Tekrardan kutlu olsun anneler günün çobancım :))

kecilerin cobani dedi ki...

senin de annesiii :-)

Andy_Dufresne dedi ki...

İkinizinde anneler gününüz kutlu olsun :) KDelisi senin ufaklık uzunca bir süre cümle kuramayacağına göre ben ona dublaj yaparım :) Anneler günün kutlu olsun annecim :)

Elif Derviş dedi ki...

Dufresne çok şekersin :))))) Sırıtıyorum hep senin yazdıklarını okurken :D

Ben de dublaja yanıt vereyim madem: Teşekkürler yavrucuğum!! hihi

kecilerin cobani dedi ki...

milmersi andy.
bizimki cumle kuruyo da nooluyo? daha anneler gunun kutlu olsun bilem demedi. (ama hakkini yemiyim o gun, zabüleyin, benim annem guzel annem sarkisini soyledi, biz de agzindan 'anne' lafinin cikabildigini gorduk:P)