29 Ocak 2008

Pain in the ass diyollall

Yapmak Zorunda Olduğumuz Halde Bir Türlü Yapmadığımız Kolay İşler'e..
Ekmekciimkizciim topu havaya atmış; işbu bu top, Matrix'teki gibi orda 'ööölecene dondum ben' veya 'portakal orda kal' şeklinde beklemiş olsun ki bendeniz, henüz görüp daha evvel yazmamama kılıf bulayım değil mi ama?..
Yerden, Deniz tarafından düşürülmüş bilumum şeyleri almak. Hayır, kendisi alsın diye eğitiyorum güya. Kimsecikler almıyor, kabak Ülkü'nün başına patlıyor.
Hergün doğalgazı ve jeneratörün benzinini kontrol edip ilgili önlemleri almak.
Süpermarket fişlerini aldıktan sonra çöpe şutlamak yerine, içinde boğulacak hale gelene kadar orda burda ve dahi şurda bekletmek.
Seslerini duymak için çok hevesli olmadığım ama ailevi nedenlerden aramaya mecbur olduğum kişileri aramak... (dedikten sonra iki görüşme yaptım geldim, ne sevimliyim)
Gece susayınca mutbağa gidip (canım dedem ağzı) de bi bardak su almak yerine'süüüü, süüü, çoğfenayımmm' diye inlemek yoluyla sevkilimi (ayşe arman jar-gonu) uykusundan edip bana su getirmesini sağlamak bu klasmanda yaptığım işlerdendir. (Çok sık bu cihete gitmem ama yine de, vardır bir insaf bende de..)
Ne kuzuyum ben (sağ omuz), ya da şuursuz (sol omuz), başka da birşey yok, olamaz zaten (sağ omuz), aklıma başka şey gelmedi şimdi (sol omuz)..

14 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

ıhııhı sefkili demek...:)sen söyleyince güzel oluyo da aynı şeyi ayşe arman kişisi yapınca çok yapmacık be yaw... hatun bizim bloglarda yaptığımız "kızım şunu yedi bugün, agu dedi, saçını topladı" muhabbetini yapıp üstüne kamyonla para oluyo...haksız mıyım ama sinir olmakta hırrr

ne iyi ettin de aradın ya bu akşam, keyiflendim çok...komiksin komiiikkk muck :)

elektra dedi ki...

ohhh, bütün ertelediklerin pek iyi oluyor çoban hanım (sol omuzdan seslenen elektra), aaaaa, ama gece uyanan yoort beye yazık değil mi, ya ülkü'ye ( sağ omuzdan seslenen elektra.).
ben de en çok toz almayı ertelerim. hani bir parmak olana kadar desem yeri var. her işi ver yapayım, toz al deme bana.

delicimi bulmuşum ona da ceee diyeyim. ayşe arman konusunda katılıyorum delicim:)

sevgiler...

Elif Derviş dedi ki...

miraba elektraaa sana da ceeee :)))

kecilerin cobani dedi ki...

yerden goge kadar haklisin delicim. katiliyorum.
sen komiksin sen komiiikk
elektlacim, sag omzunu sevmedim ben, noolcak bi yudum su istedik, ustelik ulku de karsiligini fazlasiyla aldigi icin hic gikini cikaramaz (tabii ki yine sol omuz)
ceee, ben de ceeeee!

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Çobanım,
Ben mevzuya en uygun madde olaraktan şunu seçtim:
"Süpermarket fişlerini aldıktan sonra çöpe şutlamak yerine, içinde boğulacak hale gelene kadar orda burda ve dahi şurda bekletmek."
:))
Aslında onun altındaki "arama" maddesi de fena değil, ama, nihayetinde yapılıyor, işte.

Sefkiliden illa ki su istemek durumu ise, olsa olsa, naz,cilve kategorisinde değerlendirilse gerektir; süper bi buluş olaraktan...
:-))

jasmingreentea dedi ki...

ahanda! ben de ertesi gün ne yemek pişirileceğine akşamdan karar vererek dondurucudan çıkarılması gereken etti balıktı artık neyse ne akşamdan çıkararak gıdanın insan gibi yavaşça çözülmesini sağlamak işini yapamıyorum bir türlü. yumurta kapıya dayanınca çıkıyor o etler buzluktan sonra da geç karşısına türlü şaklabanlık yap (ice breaker) çözülsün deyu. hayranıyım düzenli tertipli business plan dahilinde hareket eden başak burcu insanlara.

jasmingreentea dedi ki...

pardon yani hayranıyım saydığım neviden "insanların" olacaktı. düzeltir özür dileriz.

kecilerin cobani dedi ki...

ekmekciimkizciim, cilve kim ben kim aslinda ben yapsam bile yoort yemez ama arada bir aciyor bana galiba. eehe, uyanik coban.
cayyoz, dans mi ediyosun naapiyosun etlerin karsisinda abovv. nerdesin bu arada yazsana sen de cok mu bunaldin nooldu.
ikinci komen komenin de olmasa biz ne dedigini anlamayacaktik ehehehe Kalemi saglam insanlar -sen gibi- abov ne yazmisim ben diyorlar sonra bakip, halbuki ben farketmemistim ki bile küne bak nokta bile koymadan paragraf yaziyorum burda bıybıybıyyyy

Andy_Dufresne dedi ki...

Birisi çok fena bunalmış mı ne !! evet için sol omuz, hayır için sağ :))

Andy_Dufresne dedi ki...

Köşenin delisine mail atmak ile bu sayfaya not bırakmak arasında bir fark olmadığından derdimi müsadenle buraya yazmak istiyorum çoban, merci :)

K. Delisi, senin sayfan bana çok alengirli geldi, hiç bişey göremiyorum. Saflar için açıklayacı metin falanda buladım. Mağdur oldum gece gece..lütfen bi help...

Elif Derviş dedi ki...

en mailimi mdufresnecim niye alengirli geldi ya, anlamadım.habuki ben iyice sadeleştirdiğimi düşünüyordum :) Sadece müzik ve bir de sakin bi resim :) yazı yok bi şey yok oooohhh en güzeli :)Ben bu sabah senin yazına yorum bıraktım aslında, ağzına sağlık demek için, ama sildim sonra...bu konuda konuşmayı hiç istemyorum çünkü artık, ondan galiba... ben mailimi mail atarım sana olur mu :)

Elif Derviş dedi ki...

hep toprağın suçu valla benim bi günahım yok, uzanıp uzanıp yorumumu bozmuş :))

evinkedisi dedi ki...

Çoban'ım :)

Bak ne güzel düşünüp yazmışsın altalta, senin yazdıklarının hepsinin altına ben de imzamı atarım, sonra konuyla alakasız olan ve kendini ancak ve ancak burada gösteren Deli kızımıza sorarım, Yahu be hatun, ben mi olayların dışında kaldım? Neler oldu oralarda? Neden bloğunu her açtığımda heç bir şey yok? Ben özlüyorum ya :(((( Kim kırdı o senin kalbini de bizleri yazılarından mahrum ettin, biz de onların kafalarını kıralım. Zaten hasta olucam çok sinirliyim. Hakikaten!

Bu bloglarda yazılanlarla bana göre stand up show da yapılır, Ayşe Arman'a beş çeken köşe de yazılır. A ha ben de katılıyorum!!!

kecilerin cobani dedi ki...

evinkedisicim, sagol ya. valla..