7 Ekim 2010

Kitap Yapacüük

Prens Kerizi hatırlar mı blogu acaba, arada bi' loglayanlar,
Prens Keriz aştı gitti kendisini. Beyaz Gelin'le evlendi (Dead Bride), üçüzü oldu. Arada 2 haftalık tatil yapınca her gün bir olay yaşadılar. Benim yaşadığım olay ise daha çok ikinci paragrafta sızmak oldu.
Arkada bıdı bıdı bi ses olsun. Ben gözleri kapayayım ses devam etsin. Gözleri açayım ses devam etsin (ediyor olsun demiyorum, çünkü şahsen en gıcık olduğum husus diye düşünüyorum, ne düşüneceğimi bilmiyorum hatta.) 'Birazdan size bu sunumu gerçekleştiriyor olacağız, inanmıyor olacaksınız ama...' Katil!!!!!
Bi de şimdi televizyon açmıştım, (mantı da açabiliyoruz ayrıyetten, merakını mucip olan varsa...) en sevdiğim program discovery science'ta 'nasıl yapılır'... Ehehehe, hayır, Discovery Science'ta nasıl yapılır değil. Discovery Science'ta 'Nasıl yapılır' isimli program.. Yani ne nasıl yapılıyorsa (üretim olarak.... offf , düzeltemedik), yani endüstürü olarak. (hala olmadı)... Örnek veriyor Çoban: Şişten bebeğe (yav yapma bebek diyom yav) , zeplinden masa klipsine (o ne bilmiyorum, attım) her bi otun nasıl yapıldığını anlatıyor. Bilim şeysi diilim de pek seviyorum bilmiyorum, küçükken de sanırım TRT'de böyle bir program mı vardı neydi, nedir..
Neysem sonra baktım Fatmagül'ün Kurtuluş Savaşı gibi birşey var. Konuyla ilgili yorum yapamayacağım. Kötü bir durumu var Abla'nın salya sümük ağlıyor. Ben artık sıkıldım bu sümüksü durumlardan. Şeeele enteresan bir program olsa da biri bana 'bunu izle bak enteresan' dese diye bekliyorum.
Hoş, hala TeleVizya seyredemiyorum.
Bu arada deniz ilkökül2 oldu. Buz hokeyi yapacak(mış) bu sene. Kafa kol yarıp kırmasın diye dua ediyorum. Ediyor olacağım her bir gün.
Başka ne mi yapıyorum, çalışmaktayım. Çalışıyor oluyorum yani.
Ay dur başlığın anafikrini teğetledim. Prens Keriz'den (prospective TM, lütfen) kitap ve film yapacağız. Deniz'imin buyruğu. Kitabın resimlemesini Deniz yapcakmış, her bir serüven 10-15 sayfa arasında değişiyor. Kaliteli papirüs baskı yapılacak. Bedeli ne olur dersiniz? Bu arada havuzun diğer tarafında bir musluk daha var o da saniyede 0.3 boşaltım yapcak. Ne zaman dolcak havuz. Havuz dolacak mı, dolması mı gerekiyor ayrıyeten. Bunlara da ayrıca şeyedersek.... Lütfen...
Buyrun....

4 yorum:

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Yapın şu kitabı kardişim yapın!
Burası da kipab bloku ossun...
:)))

Açmasan arayı keşke.
:)

kecilerin cobani dedi ki...

ekmekçimkızcım, özlemişim hakikaten. fakat senin dışında da herkeşi küstürmüşüm :)
bu işten gına geldi sanırım bana geceleri çalışasım yok, özlemişim demiş miydim

Elif Derviş dedi ki...

bi daha küstürmek kusturmak kıstırmak ya da kısırla ilgili herhankü bi imada bulunursan gelşip ısırıcam kulağını ona göre ha! :)

evinkedisi dedi ki...

:) Bu yazma olayı var ya mirim...(Bu arada senin yorumunu bir şekilde cebren ve hile ilen silmiş ve yerine koyamamış bulunmaktayım) geliyor bir anda ve yazdın yazdın yazmadın gitti, üzerine bir su iç. Lütfennnn yazzzz! diyene bak :) Özledik evet. Çoban şu Deniz'le diyalog da girsen arada? Ve ben yalnızca iki yazı kaçırmışım bu kadar zaman aralığında memnun oldum bu duruma.