19 Mayıs 2013

Artık olsun bunlar!

Teknoloji dedikleri canavar (diş sayısını bilemiyorum) böyle birşey. İnsanın tembelliğe meylinden ziyadesiyle faydalanıyor.
Çok cin fikirli olduğum için niye şöyle olmuyor diye düşünürüm: Dün akşam kafamda blog yazısı yazdım. Fontlarına kadar hepsi RAM'de. sonra sleep mode'a geçtim sabah bi reboot gerekti gitti mi hepsi. Bırak fontu konu neydi onu bile hatırlamıyorum. Halbuki ne var beyin dalgalarımlan wi-fi bağlansın, girsin şifremi falan okusun gri madde içerisinde bir yerde vardır, oluşturuversin bi zahmet şu yazıyı sonra bana geri sorsun 'böyle bişi oluşturuyorum uygun mudur patron' diye, koyuversin bulut'a.
Yağmur olsun yağsın yurduma
Herkes faydalansın. (vallahi güzel bi konuydu da!)

Yeni iş yeri maceralarım var fakat fazla encryption gerektiriyor mir'im, en iyisi bir masal kitabı şeklinde yazayım,
Dur bir tasarımı düşüneyim önce

hmmm. ımm..

Evet, şimdi seçkin yayınevlerinde. Adı Çoban'ın Çitfliği.
Alınız.

1 yorum:

evinkedisi dedi ki...

Çoban'ım bu sanırım hepimizin ciddi derecede sıkıntı çektiği bir konu saçma sapan zamanlarda öyle konular geliyor ki ama di mi hemen oturup yazasın var, ne kağıt, ne kalem, ne bir bilgisayar yanında, sonra hadeee gel de hatırla, o yüzden yazarlar şairler not defterlerini hep yanlarında tutarlarmış. İyi ki gelip yorum bırakmışsın yoksa facebook kabzımallığından burası kendini öle bırakmış durumda :(