2 Nisan 2007

Maddenin üçüncü hali..

(eric clapton/ classical gas)
Salı sallanmayı sevdiği için bu yazıyı bugüne yetiştiricem.
Pazar günü saat 15:00 civarında bir ağrı başladı batın bölgemde. Akşam dönüş yolunda ağırlaştı. Gece eve gelince bi fenalaştı. 20:00'den 02:00'ye kadar on kere istifra ettim. Herhalde, 10.cusu egzorsistteki kız gibiydi. Sanırım gözlerim de aynıydı, sadece akları görünmüş olabilir. Bu arada sancı öyle bir sancı ki ve midem üstünde yoğunlaşıyor diye midem kanıyor sandım. Sonra apandistimin patladığından şüphelenmeye başladım. Acile gitmemek için geçer geçer dedim, sabaha karşı geçti hakketen.
Uzun lafın kısası hiçbi yerim patlamadı. Bugün ölü gibiyim ama patlamamış bi ölü canlı gibi hani.
Bunun sonunda insan şöyle kallavi bişiiler yazar di mi. Misal: Mide kanamasıymış, yok apandistmiş.
Ben acıya dayanıklı bir insanım diye bilirim kendimi ama bu neydi yav. Gaz mı? Böyle gaz olur mu küne? Hoş gazdıysa nereye gitti? Gaz kendi kendine içerde erir mi, delik bulur çıkar di mi?
Zaten maddenin üç hali arasından en az hoşlandığım kendisidir.
Asıl enterasan nokta şudur: dün gece gözümden yaş getiren acılar sırasında bloga yazmak üzere aklıma o kadar komik senaryolar geldi ki.. Hiçbirini hatırlamıyorum. Durumun garipliğine bakınız. Ölecem belki de (öyle hissediyodum) ama aklıma türlü espriler geliyor.
Ben o zamanlarda yaratıcı oluyorum demek ki bakın şu yazıya sunta gibi oldu.

10 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Canım yaaa yazık sana :(( Çok geçmiş olsun... işte ben de iki hafta önce çok benzer bi öldüren ağrıyla bebeğe bi şey mi oluyo diye ödüm koparak hastaneye zor yetiştim; doktor %90 gazdır dedi...:(( Geçmiş olsun tekrar

jasmingreentea dedi ki...

geçmiş olsun. gazın istifra ettirdiğini de ilk defa duyuyorum. acaba yediğin bir şey dokunmuş olmasın. neyse geçmiş allahtan. eh yaratıcılık rahatla ters korelasyon biliyosun. kolay deel.

kecilerin cobani dedi ki...

kardesler, allah razi ossun.
Koln'den bildiren pek sevgili arkadasim spastik kolon olabilecegini soyledi. Cok kibardir, spastigini soylemek bile istemedi. canim benim.
Alternatifler uzerinde dururken; bir de durumumu aciklayayim: ben vagotonik biriyim. yani vagotonia'm var. O ne la derseniz: vagus sinirinin asiri hissiyati diye bilinir. Dolayisiyla benim karin kaslarim acicik kasilsa hemen kan damarlarimla midem etkileniyor. Ayni zamanda buna sympathetic imbalance da deniyo. Cok sempatik oldugumdan kelli.

kecilerin cobani dedi ki...

aman delicim bena da olmustu bi kere, insani manyak ediyo. cunku kendin icin karar vermek kolay, ama bebek?

Elif Derviş dedi ki...

Karın kaslarımızın varlığını da bööle hissettiririz herkeşlere diyosun yanii...hele ki biz göbeklilere di mi hain :))

kecilerin cobani dedi ki...

ne taslar altindan ne karincalar cikariyosun hayret bisi. karin kasi dediin herkeshte var bi kerem. benim de artik o kadar yok ki. o genckendi. sniff.

kecilerin cobani dedi ki...

her zaman soylerim ayrica da, seninki gobek diil bebek. sen anca cikinca farkedicen galiba.

Elif Derviş dedi ki...

galiba :D

miso dedi ki...

merhaba,
bu maddenin üçüncü ve en zevzek hali tam da senin gibi pazar gecesinden beri benimle. (biraz uzun olacak, kusura bakma artık). gece yarısı midem gazdan şişmiş bir halde yataktan fırlayıp ağzımdan dünyanın en garip seslerini çıkardıktan sonra sabaha kadar bombardıman yaptım. (kedi öldü, koca sağ) pzt de bütün günü derste enteresan sesler eşliğinde geçirdim. (yanında durduğum öğrencilerin duyduğundan eminim)
Bugün insan formatıma geri döndüm. Umarım sen de iyisindir.
marruu

kecilerin cobani dedi ki...

miso evet, gecti, sagol. cok fecaat bi durum di mi bu ya. insani oldurse iyi, surunduruyo adi.
yalniz ben hicbir exit'imden cikis vermememe ragmen nereye gitti bunlar, iste buna cok takilmis durumdayim.